A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перший крок до співпраці: гість Краснокутського ІРЦ Анна Кукуруза, директор Благодійного фонду «Інститут раннього втручання»

                Сьогодні, 05 квітня, в Краснокутській районній державній адміністрації відбулася нарада під головуванням першого заступника голови Олени Губарєвої стосовно створення та розвитку підрозділу щодо надання послуг  раннього втручання для забезпечення розвитку особливих дітей за участю Тетяни Бабенко – першого заступника директора департаменту Управління соціального захисту населення ХОДА, Олени Хватинець – директора Харківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Анни Кукурузи – керівника інституту раннього втручання, які завітали до району на запрошення голови РДА Олексія Белоцького. Участь у засіданні взяли також представники районних соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, первинної і вторинної ланки медицини.

12:48 05.04.2019

Тренінг «Комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини з особливими освітніми потребами: професійний підхід»

28 лютого 2019 року Ресурсним центром з підтримки інклюзивної освіти було проведено тренінг для директорів інклюзивно-ресурсних центрів «Комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини з особливими освітніми потребами: професійний підхід» у межах Методичного марафону «Інклюзивна освіта: крокуємо разом».

17:14 28.02.2019

Візит Президента до Краснокутська: про відкриття ресурсних центрів

Під час зустрічі із мешканцями селища Краснокутськ та Краснокутського району на Харківщині до Президента Петра Порошенка звернулася Наталія Овчаренко – мати двох дітей з особливими потребами. «Я хочу Вам сказати слова подяки, тому що я мама. Проста мама, але не простих дітей. Так сталось, що у мене їх двоє і вони діти з особливими потребами. Ви навіть не розумієте наскільки я Вам вдячна за цей центр, який відкрився сьогодні», - сказала вона.

16:43 14.02.2019

9 січня 2019 року проведено круглий стіл за участі фахівців Краснокутського ІРЦ на тему «Розробка індивідуальної програми розвитку дитини з особливими освітніми потребами в закладах освіти»

Діти дошкільного віку з особливими освітніми потребами мають право здобувати освіту в інклюзивних групах закладу дошкільної освіти за місцем проживання. Саме тому, щоб запровадити інклюзивне навчання в Краснокутському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №1 було відкрито інклюзивну групу, створено команду психолого-педагогічного супроводу та надані відповідні умови для навчання та розвитку дітей з особливими освітніми потребами.

17:04 09.01.2019

Переймаємо досвід: Ізраїльська система інклюзивної освіти. Участь директорів ІРЦ у семінарах ізраїльських фахівців.

   Враженнями від київського семінару ділилася директор Краснокутського ІРЦ Ірина Столова.      За сприяння МОН України наприкінці жовтня ізраїльські фахівці провели  низку семінарів з інклюзивного навчання для українських освітян.

12:25 08.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора