A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійна акція в Краснокутському ІРЦ

КУ "Краснокутський інклюзивно-ресурсний центр" та родини дітей з особливими освітніми потребами щиро вдячні БФ «Нескорена Україна 24.02», БФ Олександра Усика Usyk Foundation,  РОТАРІ клубам Харкова, Костянтину Чаговцю, Миколаю Овчаренко, Тетяні Глущенко за радісні дитячі посмішки та смачні набори від Kinder.

13:37 24.04.2024

Долучайтеся до акції «ДОНАТ для ЗСУ!»

       Маємо черговий чудовий результат симбіозу-співбутності двох головних проєктів фахівців ІРЦ «БАТЬКІВСЬКЕ коло» та «ТВОРЧИЙ хобі-клуб».

08:51 09.04.2024

На базі Краснокутського ІРЦ тренінг для освітян району у рамках Програми благополуччя вчителів України, розробленої організацією War Child Hollands  від Чеської ГО «Людина в біді»

Психологи Чеської ГО «Людина в біді» на базі Краснокутського ІРЦ розпочали цикл занять із працівниками освіти Краснокутської громади  по програмі «Благополуччя вчителів в Україні» та тренінг з емоційного вигорання, після закінчення яких надаються сертифікати.

11:52 04.04.2024

Заняття ТВОРЧОГО хобі-клубу «Весняний гіацинт». Арт-терапія. Музикотерапія. Гарденотерапія: Мова квітів.

А чи відомо вам, що спілкуватися, «писати листи» можна за допомогою квітів. Обираючи для малювання чи букета квітку можна передати свій настрій, почуття, ідею або послання іншій людині.

10:30 02.04.2024

Чисте довкілля у Краснокутському ІРЦ - березень 2024. Розпочалося цвітіння ботанічних тюльпанів.

У квітні минулого року вихованці Краснокутського ІРЦ взяли участь у благодійному освітньому проєкті, а вже цієї весни в рамках проєкту фахівців ІРЦ з підтримки ментального здоров'я дітей закладу «Гарденотерапія: Спостереження за змінами в природі. Кольори в природі» насолоджуємося буйним ПЕРШИМ ЦВІТІННЯМ коралових мініатюрних ботанічних тюльпанів. Уже відквітнули сонячні крокуси і тільки починають квітнути жовті нарциси та фіолетові анемони.

13:31 28.03.2024

ВЕСНЯНІ забави та СОЛОДКІ подарунки!

Благодійна організація "ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ"(Андрій Касімов) та громадська організація "Green Art Tour"(Артур Койчуренко) підтримали наших дітей солодкими подарунками, а Краснокутська дитяча бібліотека–філія (бібліотекар Ірина Бережна) 20 березня 2024 року допомогла в організації справжнього фольклористичного свята «А вже весна воскресла!».

09:45 26.03.2024

Групове заняття із циклу "Підтримка ментального здоров’я дитини" - "Житло моєї мрії".

Тема "житла" надзвичайно актуальна для дітей у теперішніх умовах, хоча більшість із них цього можуть не усвідомлювати. Дехто - "внутрішньо переміщена особа" і живе в чужому помешканні з чужими людьми; хтось - "приймаюча сторона" чи став жити з іншими родичами, після втрати або  виїзду за кордон матері або батька.

11:26 05.03.2024

Групове заняття з мінної безпеки.

Сьогодні фахівець ІРЦ, вчитель-дефектолог Тетяна Саломахіна провела групове заняття з мінної безпеки для дітей молодшого та старшого віку.

11:51 27.02.2024

Фахівці та батьки Краснокутського ІРЦ взяли участь у тренінгу

Фахівці та батьки Краснокутського ІРЦ взяли участь у тренінгу міжнародної незалежної та неупередженої гуманітарної організації Handicap International (Humanity & Inclusion) «Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами» та переглянули презентацію «Як потрібно підготуватися та убезпечити себе під час збройного конфлікту». Тренери дали чіткі змістовні роз’яснення на запитання, що виникали у слухачів під час зустрічі, поділилися власним практичним досвідом.

15:15 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора