A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Кабмін на позачерговому засіданні 2 квітня ухвалив нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з доопрацюванням.

13:02 07.04.2020

7 порад для захисту від нової короновірусної інфекції

Краснокутське районне управління Головного управління Держспоживслужби в Харківській області з метою профілактики та недопущення розповсюдження серед населення Краснокутського району захворювань спричиненим новим коронавірусом інформує:

11:18 03.03.2020

МЕТОДИЧНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИХ ЦЕНТРІВ

21 січня 2020 року у приміщенні Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» відбувся методичний семінар-практикум для директорів інклюзивно-ресурсних центрів (далі – ІРЦ) – перше заняття Школи директорів ІРЦ за темою: «Документообіг в Інклюзивно-ресурсному центрі. Автоматизація роботи інклюзивно-ресурсного центру в АС «ІРЦ».

15:39 21.01.2020

З Днем Святого Миколая щиро діточок вітаєм!

У День Святого Миколая педагогічний колектив Краснокутського інклюзивно-ресурсного центру щиро зустрічав маленьких та дорослих гостей. Дітвору чекали захоплюючі майстерки з виготовлення ялинкових прикрас, створення шедеврів за допомогою  пісочної анімації та малювання унікальних сніжинок, а також міні-експозиція творчих виробів вихованців інклюзивно-ресурсного центру. 

16:03 19.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора