A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Долучайтеся до акції «ДОНАТ для ЗСУ!»

       Маємо черговий чудовий результат симбіозу-співбутності двох головних проєктів фахівців ІРЦ «БАТЬКІВСЬКЕ коло» та «ТВОРЧИЙ хобі-клуб».

08:51 09.04.2024

На базі Краснокутського ІРЦ тренінг для освітян району у рамках Програми благополуччя вчителів України, розробленої організацією War Child Hollands  від Чеської ГО «Людина в біді»

Психологи Чеської ГО «Людина в біді» на базі Краснокутського ІРЦ розпочали цикл занять із працівниками освіти Краснокутської громади  по програмі «Благополуччя вчителів в Україні» та тренінг з емоційного вигорання, після закінчення яких надаються сертифікати.

11:52 04.04.2024

Заняття ТВОРЧОГО хобі-клубу «Весняний гіацинт». Арт-терапія. Музикотерапія. Гарденотерапія: Мова квітів.

А чи відомо вам, що спілкуватися, «писати листи» можна за допомогою квітів. Обираючи для малювання чи букета квітку можна передати свій настрій, почуття, ідею або послання іншій людині.

10:30 02.04.2024

Чисте довкілля у Краснокутському ІРЦ - березень 2024. Розпочалося цвітіння ботанічних тюльпанів.

У квітні минулого року вихованці Краснокутського ІРЦ взяли участь у благодійному освітньому проєкті, а вже цієї весни в рамках проєкту фахівців ІРЦ з підтримки ментального здоров'я дітей закладу «Гарденотерапія: Спостереження за змінами в природі. Кольори в природі» насолоджуємося буйним ПЕРШИМ ЦВІТІННЯМ коралових мініатюрних ботанічних тюльпанів. Уже відквітнули сонячні крокуси і тільки починають квітнути жовті нарциси та фіолетові анемони.

13:31 28.03.2024

ВЕСНЯНІ забави та СОЛОДКІ подарунки!

Благодійна організація "ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ"(Андрій Касімов) та громадська організація "Green Art Tour"(Артур Койчуренко) підтримали наших дітей солодкими подарунками, а Краснокутська дитяча бібліотека–філія (бібліотекар Ірина Бережна) 20 березня 2024 року допомогла в організації справжнього фольклористичного свята «А вже весна воскресла!».

09:45 26.03.2024

Групове заняття із циклу "Підтримка ментального здоров’я дитини" - "Житло моєї мрії".

Тема "житла" надзвичайно актуальна для дітей у теперішніх умовах, хоча більшість із них цього можуть не усвідомлювати. Дехто - "внутрішньо переміщена особа" і живе в чужому помешканні з чужими людьми; хтось - "приймаюча сторона" чи став жити з іншими родичами, після втрати або  виїзду за кордон матері або батька.

11:26 05.03.2024

Групове заняття з мінної безпеки.

Сьогодні фахівець ІРЦ, вчитель-дефектолог Тетяна Саломахіна провела групове заняття з мінної безпеки для дітей молодшого та старшого віку.

11:51 27.02.2024

Фахівці та батьки Краснокутського ІРЦ взяли участь у тренінгу

Фахівці та батьки Краснокутського ІРЦ взяли участь у тренінгу міжнародної незалежної та неупередженої гуманітарної організації Handicap International (Humanity & Inclusion) «Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами» та переглянули презентацію «Як потрібно підготуватися та убезпечити себе під час збройного конфлікту». Тренери дали чіткі змістовні роз’яснення на запитання, що виникали у слухачів під час зустрічі, поділилися власним практичним досвідом.

15:15 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора