A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Вебінар від ВСЕОСВІТИ: "Використання можливостей мовлення для вирішення педагогічних задач в роботі з дошкільниками і молодшими школярами".

Дата: 14.09.2022 15:02
Кількість переглядів: 122

Сьогодні одним з найактуальніших запитів можна визначити різке зниження у дітей та учнів мотивації не лише до навчальної діяльності, але й до пізнавального процесу загалом.

Під час вебінару пропонуємо екскурсію в дитячий світ, де все просто, зрозуміло, наповнено яскравими барвами. Там нема дистанції. Правила спілкування, вектор та антураж – дитячі. Як туди потрапити? Діти підкажуть, проведуть, підтримають. В дитячому світі не йдеться про мотивацію – там завжди цікаво; нема болю, страхів, тривог – там панують радість, довіра, готовність і вміння ТВОРИТИ. Ми – дорослі – звикли до складної мови: розумної, вченої, насиченої термінами. Та, дозволивши собі бути дитиною, помічаємо, що стає легше дихати. Життя стає більш яскравим, чистим, оптимістичним. Адже для дитини слово – дивовижна іграшка, живий багатогранний образ. І саме такі слова працюють і дають можливість поєднатися один з одним і всім світом. А ще завдяки слову можна вирішити величезну кількість психотерапевтичних завдань. І це доступно кожному!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора