A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Директор Краснокутського ІРЦ Ірина Столова взяла участь у тренінгу представників БО « Благодійний фонд «Волонтери: дорослі-дітям» для працівників Краснокутської територіальної громади

Дата: 20.09.2024 12:52
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

19 вересня 2024 року для працівників Краснокутської територіальної громади, дотичних до роботи з дітьми, представниками БО «Благодійний фонд « Волонтери: дорослі-дітям» проведено тренінг «Органи опіки та піклування, їх роль у системі соціального захисту дітей. Особливості провадження діяльності з захисту прав дітей в умовах воєнного стану. Участь органу опіки та піклування у захисті сімейних прав та інтересів».

 Мета тренінгу: підвищення рівня обізнаності щодо діяльності органів опіки та піклування, мети та основних завдань, місця та повноважень кожного з суб’єктів, дотичних до сфери захисту прав дітей, особливостей діяльності в умовах воєнного стану щодо захисту прав дітей, ролі органів опіки та піклування у захисті сімейних прав та інтересів.

Учасники тренінгу опрацювали основні нормативно-правові акти щодо діяльності органів опіки та піклування, актуалізували знання щодо мети, основних завдань, повноважень кожного із суб’єктів в системі опіки та піклування, поповнили багаж знань та вмінь щодо захисту прав дітей в умовах воєнного стану, напрацювали єдині підходи щодо ролі органів опіки та піклування у захисті сімейних прав та інтересів.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора