A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Навчальні програми на основі модельних

Дата: 14.10.2024 11:32
Кількість переглядів: 16

Ці навчальні програми розроблено на основі модельних (МНП). Учителі вже можуть використовувати їх у роботі, зокрема як основу для календарно-тематичного планування.

Навчальні програми відповідають Державному стандарту базової середньої освіти, вимогам оновленої Типової освітньої програми для 5–9 класів, а також враховують виклики, повʼязані з пандемією COVID–19 та повномасштабною війною, зокрема потребу надолужувати навчальні втрати.

Програми визначають кількість навчального часу на вивчення кожної теми. Вони розраховані на мінімальну кількість годин, передбачену Типовою освітньою програмою для 5–9 класів. Якщо в класі визначено більше годин з предмета / інтегрованого курсу, учитель може більше часу приділити вивченню складних / ключових тем, передбачити діяльність із подолання навчальних втрат тощо. У такому разі потрібно орієнтуватися на освітні потреби та можливості конкретного класу.

Авторські колективи інших МНП продовжують працювати над створенням навчальних програм, тому їхній перелік на сайті МОН буде постійно доповнюватися.

До програм


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора