A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

Тренінг «Комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини з особливими освітніми потребами: професійний підхід»

Дата: 28.02.2019 17:14
Кількість переглядів: 462

28 лютого 2019 року Ресурсним центром з підтримки інклюзивної освіти було проведено тренінг для директорів інклюзивно-ресурсних центрів «Комплексна психолого-педагогічна оцінка розвитку дитини з особливими освітніми потребами: професійний підхід» у межах Методичного марафону «Інклюзивна освіта: крокуємо разом».

Під час тренінгу директори інклюзивно-ресурсних центрів ознайомилися з нормативним забезпеченням інклюзивної освіти, програмовим забезпеченням закладів дошкільної освіти, основними аспектами реалізації Концепції «Нова українська школа» в початковій школі, особливостями організації освітнього процесу в спеціальній школі; розглянули особливості та порядок здійснення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими потребами працівниками ІРЦ; обговорили актуальні питання співпраці та взаємодії інклюзивно-ресурсного центру із спеціальними закладами та закладами дошкільної та загальної середньої освіти.

Слухачі тренінгу одержали практичні навички щодо оформлення висновку комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами.

У заході взяли участь 30 педагогічних працівників. Від Краснокутського району взяла участь директор Краснокутського ІРЦ Ірина Столова.


Джерело - http://osvita-krk.gov.ua/treninh-kompleksna-psykholoho-pedahohichna-otsinka-rozvytku-dytyny-z-osoblyvymy-osvitnimy-potrebamy-profesiynyy-pidkhid/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора