A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

З Днем Святого Миколая щиро діточок вітаєм!

Дата: 19.12.2019 16:03
Кількість переглядів: 416

У День Святого Миколая педагогічний колектив Краснокутського інклюзивно-ресурсного центру щиро зустрічав маленьких та дорослих гостей. Дітвору чекали захоплюючі майстерки з виготовлення ялинкових прикрас, створення шедеврів за допомогою  пісочної анімації та малювання унікальних сніжинок, а також міні-експозиція творчих виробів вихованців інклюзивно-ресурсного центру. 


До заходу долучився голова Краснокутської районної державної адміністрації Олексій Белоцький, який привітав присутніх батьків та їх дітей зі прийдешніми зимовими святами, висловив побажання здійснення усіх дитячих мрій та батьківських сподівань і вручив солодкі подарунки-«миколайчики».
Вчитель-реабілітолог ІРЦ Олексій Микулінський презентував алгоритм  використання пристрою для реабілітації MOTOmed gracile12, який був придбаний за сприяння голови РДА Олексія Белоцького і за допомогою якого тепер є можливість удосконалено проводити корекційно-розвиткові заняття з лікувальної фізкультури з дітьми з особливими потребами.
І на завершення свята глядачі поринули у світ театральної новорічної вистави про перемогу добра і добрих помислів над злом та жорстокістю, яку підготували вихованці гуртка Краснокутського ЦДЮТ та учні Краснокутської гімназії.

 

Усі світлини в альбомі ФОТОГАЛЕРЕЇ  за посиланням 

http://krasnokutsk.irc.org.ua/album/696/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора