A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КУ "Краснокутський Інклюзивно-Ресурсний Центр"
Краснокутської селищної ради Богодухівського району Харківської області

ПОРАДНИК БАТЬКАМ: ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ПОРУШЕННЯМИ

Дата: 15.05.2020 09:36
Кількість переглядів: 349

            Як організувати дистанційне навчання для найвразливішої категорії дітей? Що потрібно знати батькам для дистанційного навчання їхніх дітей в домашніх умовах? 

           Як корекційні прийоми слід використовувати під час дистанційного навчання дітей з інтелектуальними порушеннями?

           Відповіді на ці та інші запиитання ви знайдете у представленому навчально-методичному посібнику

«ПОРАДНИК БАТЬКАМ: ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ПОРУШЕННЯМИ» (2020 р.),

розробленого співробітниками відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

          У навчально-методичному посібнику авторами висвітлено питання організації та методичного супроводу навчання дітей в домашніх умовах; представлено для ознайомлення батькам покрокові інструкції та пам’ятки щодо адаптації та подачі навчального матеріалу, важливі корекційні прийоми, які необхідно використовувати в процесі дистанційного навчання, виконання домашніх завдань з дітьми, які мають різні інтелектуальні можливості.

              Авторами представлено арсенал цікавих ігор та вправ, зазначено корисні онлайн-ресурси, які слід використовувати батьками при дистанційному навчанні дітей з інтелектуальними порушеннями.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора